OSMANİYE / MERKEZ - Ruhi Özden- Yüksel Özden Kardeşler İlkokulu

Ock

Okulumuz öğretmenlerinden Mustafa BULUT,okul Teknofest sorumluları bilgilendirme seminerine katıldı.

Ara

Okulumuz 4/F sınıfı öğretmenimiz Mustafa BULUT 15 Temmuz Çocuk dergimizde özveriyle çalıştı.Emekleri için öğretmenimize ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Dergimizi görmek için TIKLAYINIZ.

Ara

Akıl ve Zeka Oyunları Günlüğüm,my game workshop,Web 2.0 Araçları Günlüğüm Projeleri kapsamında öğrenci webinarı düzenlendi ve güvenli internetle ilgili yarışma menti etkinliği düzenlendi.

Ara

Akıl ve Zeka Oyunları Günlüğüm Projesi kapsamında mangala oyunu öğrendik ve oynadık.

Ara

e-Twinning pojesini hazırladığımız panomuz..

Ara

Okulumuz öğretmenlerinden 3/F sınıfı öğretmenimiz Meryem BOSTAN ve öğrencileri Tutum ,Yatırım ve Türk Malları haftasının önemini çok güzel anlattılar.Öğretmen ve öğrencilerimizin emeklerine sağlık..

Birinci Videoyu İzlemek için TIKLAYINIZ.

İkinci Videoyu izlemek için TIKLAYINIZ.

Kas

3/D sınıfı öğretmenimiz Yıldız ADSIZ ve öğrencilerinin 24 Kasım Öğretmenler Günü programı....Emekleri için öğretmenimize ve öğrencilerilerimize teşekkür ederiz.

Videoyu izlemek için TIKLAYINIZ.

Diğer videoyu izlemek için TIKLAYINIZ.

Kas

Yaş grupları Satranç Turnuvasında 11 Yaş Grubunda Yusuf Kağan BEBEK birinci(1.) oldu. 9 Yaş Grubunda Muhsin Hamza COŞKUN birinci(1.), Hakan ŞİMŞEK ikinci(2.), Aybars Kağan KASAP üçüncü(3.) olmuştur. 7 Yaş Grubunda Yiğit Enes KALKAN ikinci(2.) oldu. 10 Yaş Kızlar Grubunda Hatice Cemre GÜNER ikinci(2.) olmuştur. 8 Yaş Erkekler üçüncüsü(3.) Miraç AKBAŞ, 8 Yaş Kızlar üçüncüsü(3.) Elif Hüme AKBAŞ olmuştur. Öğrencilerimizi ve öğretmen arkadaşlarımı tebrik ediyorum.

Kas

3/A sınıfının anma videosu için TIKLAYINIZ.

3/B sınıfının anma videosu için TIKLAYINIZ.

3/B sınıfının ikinci videosu için TIKLAYINIZ.

3/D sınıfının anma videosu için TIKLAYINIZ.

3/D sınıfının ikinci videosu için TIKLAYINIZ.

3/E sınıfının anma videosu için TIKLAYINIZ.

3/F sınıfının anma videosu için TIKLAYINIZ.

Ekm

Cumhuriyetimizin 100.yıl coşkusu her yerde olduğu gibi okulumuzda da coşkuyla kutlandı.Emeği geçen öğretmenlerimizi ve öğrencilerimizi bu coşkuyu yaşattıkları için canı gönülden tebrik ediyoruz.Çok Yaşa Cumhuriyet!

2/ A Sınıfının Videosunu görmek için TIKLAYINIZ.

4.Sınıfların Videosunu görmek için TIKLAYINIZ.

2/E Sınıfının Videosunu görmek için TIKLAYINIZ.

1/B Sınıfının Şiirini dinlemek için TIKLAYINIZ.

Mrt

İngilizce öğretmenimiz Gökçen Hunay Tenekeci ve Kültürel Miras Dostları e-Twinning projesi katılımcı öğrencileri deprem sonrası proje etkinliklerine kaldıkları yerden devam ediyorlar.