OSMANİYE / MERKEZ - Ruhi Özden- Yüksel Özden Kardeşler İlkokulu

...
Raufbey Mah. Dr. Devlet Bahçeli Bulvarı 9584. Sokak No 2/A Merkez/OSMANİYE
Vizyon
Ruhi Özden Yüksel Özden Kardeşler İlkokulu’nu paydaşlarımızın (yöneticilerimizin, öğrencilerimizin, öğretmenlerimizin, mezunlarımızın ve velilerimizin) güç birliği ile 5 yıl içerisinde; - Mutlu öğrenci, mutlu öğretmen, mutlu veli=MUTLU OKUL sloganı ile hareket eden, -Sosyalleşerek öğrenen öğrenci yetiştiren, -İlkokullarda öncelikli tercih edilen, -Sosyal ve kültürel etkinlikler ile adından söz ettiren, -Avrupa Birliği normlarına eşdeğer eğitim veren bir okul haline dönüştürmektir.
Misyon
Atatürkçü düşünce sistemini davranış haline getirmiş, çağdaş, demokratik, lider özelliklere sahip, okuduğu okula bağlılık duygusu gelişmiş ve laik gençler yetiştirmektir. Bu çerçeveden hareketle biz, öğrencilerimizin öğrenmelerini sağlamak, onların bilgili, yetenekli ve kendilerine güvenen bireyler olarak yetişmelerine zemin hazırlamak ve onlara 21. yy’ın gelişen ihtiyaçlarına cevap verebilecek becerileri kazandırmak için varız.
Giriş:13:10 Çıkış:18:10
Raufbey Mahallesi 9584 Sokak NO:2A OSMANİYE
MERKEZDE
Sportif Etkinlikler